ВГМО
Тел.+380500753982
zdorovaukraina@bigmir.net
Версия для печатиНа печать Написать письмоНаписать письмо ВойтиАвторизация Карта сайтаКарта сайта
Главная Здоровая Украина ТВ-канал "Здоровая Украина" ШКОЛА ТЕЛЕведущих Проекты-Работа Конкурсы
Детство без слез АЛЛЕЯ ПАТРИОТОВ ДЕТДОМА-ТВ-марафон Наши акции Новости Контакты

      Стартовал Всеукраинский проект     


 


                        "   Здоровой Украине - Здоровые дети!"

Новости

В Україні стартував медиа проект «У пошуках чистої води»,

12.05.2012

В Україні стартував безпрецедентний інтерактивний проект «У пошуках чистої води», який включає двотижневу екологічну експедицію на позашляховиках із забором проб води та складанням «Мапи води України», участю у реалізації соціальних проектів, які здійснюватимуться ТМ «Бар’єр» разом із Української Біржею Благодійності, відео щоденниками на сайті проекту тощо. Ініціатор проекту — марка «Бар’єр» забезпечить роботу мобільних лабораторій, за допомоги яких учасники експедиції на місці перевірять воду з природних водойм і систем водопостачання міст.

За словами Андрія Войнова, директора з маркетингу ТМ «Бар’єр», «завдання ініційованого ТМ «Бар’єр» проекту — дати відкриту інформацію про склад води в водоймах і кранах, про те, у яких джерелах можна набирати воду, а до яких не варто підходити. Інтерактивна «Мапа води України» охопить всі великі міста та водні об’єкти України, особливу увагу буде приділено пробам в районі Чорнобиля».

Експедиція стартує в липні, свою участь у ній вже підтвердили відома письменниця, співачка та журналістка Ірена Карпа та її шарпей Карма. «Важливою складової цього проекту мені вбачається привертання уваги до місць, де ми будемо. Адже українці готові платити шалені гроші, аби поїхати кудись там, забуваючи про ті багатства, які ми маємо тут, у себе» — відзначила Ірена під час прес-конференції в УНІАН, присвяченій старту проекту.

Зараз триває відбірковий етап з формування команд позашляховиків: кожен, хто має бажання та відповідає умовам участі, може подати заявку через сайт проекту www.watermap.com.ua. Протягом червня відбуватиметься відкрите голосування, а з тих, хто набере найбільшу кількість голосів, організатори відберуть 12 добровольців за критеріями, поданими на сайті. Сформовані таким чином 4 команди протягом двох тижнів планують проїхати по 5000 км і змагатимуться у виживанні, виконуватимуть завдання по знаходженню зазначених місць і відбору проб води, братимуть участь у соціальній програмі проекту та… боротимуться за головний приз подорожі — $10000.

До команди кожного позашляховика приєднаються оператор і журналісти, які матимуть бажання супроводжувати експедицію.

За ходом проекту в режимі реального часу вся Україна спостерігатиме через сайт www.watermap.com.ua.

К списку статей
Другие статьи

Финал конкурса "Мисс Украина-2012".

31 марта 2012 г. состоялся финал конкурса «Мисс Украина-2012».  На звание «Мисс Украина» претендуют 26 девушек. Режиссер-постановщик шоу - хореограф,  режиссер и продюсер Лена Коляденко. Ведущие церемонии: Александр Цекало, Иван Ургант, Сергей Светлаков, Гарик Мртиросян, швейцарская модель и телеведущая Ксения Чумичева. Почетные гости конкурса: AKON (Эйкон); израильская топ-модель Бар Рафаэли; певица и актриса Вера Брежнева, российский рэпер Тимати.

Бій року між Володимиром Кличком і Девідом Хеєм.

2 липня в Гамбурзі відбудеться найбільш очікуваний бій року між Володимиром Кличком і Девідом Хеєм Нагадаємо, що раніше Міжнародна меценатська організація "TOP Ukraine" в рамках розвитку і підтримки вітчизняного спорту на міжнародній арені підписала спонсорську угоду на участь у проведенні найбільш захоплюючого бою двох боксерів у супертяжкій вазі: гордості України - чемпіона світу за версіями WBO, IBO, IBF «сталевого молота» Володимира Кличка і зухвалого англійського боксера - володаря титулу WBA Девіда Хея

Укрпиво против детей!

Зробимо Україну Чистою!
Чистой от алкоголя и человеческой плесени , которая за "бабки" спаивает наших
детей и учит этому делать учителей!

- 8 февраля в Пуще -Водице концерн "Укрпиво" собрал 300 учителей с 15 областей Украины (Оплатив дорогу , проживание, питание и подарки!)

Они провели семинар на тему:
Как бороться с детским алкоголизмом!!!???
Методичка получена мною на семинаре. (Подчеркнуто мною)
Читайте и учитесь как спаивать детей!
.И помните, что Украина заняла 1-е место в мире по детскому алкоголизму!
Слава Украине!          
                                                                                                                

раз

Комментировать » Комментариев (0)



  



 

ВГМО «Здорова Україна»

м. Київ, Кошица, 11

моб.: 097-956-07-66

http://www.zdorovaukraina.org.ua/zdorovaukraina@bigmir.net

Последние фотографии